7 Haziran 2007 Perşembe

Toolbar ile kolay ve çabuk kazanın!

Toolbar programımıza tüm üyelerimiz tamamen ücretsiz olarak katılabilirler. Toolbarınızı en kısa sürede bilgisayarınıza yükleyin sizde kazanmaya başlayın! Türkçe toolbar için http://www.search-earn.com/toolbar/turkish.exe , ingilizce toolbar için http://www.search-earn.com/toolbar/english.exe seçimizi yapın bağlantıya tıklayın! 10 saniye de toolbarınızı kullanmaya başlayın! Kazanın!


Merak eden olursa diye, toolbarınızı dilediğiniz an kaldırma butonuna tıklayıp 10 saniye içinde bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz. Her iki dil seçeneğinde kaldırmak için tek bir tık yeterlidir.












Toolbar Görüntüsü Resimde Bulunmaktadır.

Toolbar program size neler kazandıracak? Toolbar programa dahil olduğunuzda dilediğiniz an herhangi bir sitedeyken, explorer üzerin yüklü toolbar ile yapacağınız tüm aramalar search-earn.com da yapılmış gibi işlem görecek ve reklamlar sizelere ulaştırılacaktır.

Ek olarak Toolbar kullanıcıları sadece kendilerine özel toolbar reklamlarını toolbarın sağ üst kısmında görecekler ve tıkladıkları reklamlardan kendileri ve alt gruplarının tıklamalarından aynı şekilde kendilerine düşen payı puan hanelerine + olarak yazacaklardır.

Toolbar Program Avantajlarını siteden daha detaylı bulabilirsiniz!

Hiç yorum yok: